

Advisory Design Panel Meeting Agenda

April 14th, 2022, 6:00pm

Committee Room and Online on TEAMS, District Hall 355 West Queens Road

Topic	Person	Time	Allotted Time (minutes)
1. Panel Welcome			
Online Meeting Buffer	Panel	6:00-6:10	10 minutes
2. Administration			
a) Attendance (see page 2)	Chair	6:10-6:12	2 minutes
b) Staff announcements and Online Meeting Protocol	Chair & Kevin Zhang	6:12-6:17	5 minutes
c) Adoption of Minutes: Meeting of March 10 th , 2021		6:17-6:20	3 minutes
Topic	Person	Time	Allotted Time (minutes)
3. Project Review			
a) Address: 1031 – 1045 Ridgewood Details: Detailed Application for a <i>Presentation Set Up</i>		elopment 6:20-6:25	5 minutes
Introduction by Staff and Clarification Questions for Staff	Emel Nordin, <i>DNV</i> <i>Planner</i>	6:25-6:35	10 minutes
Applicant Team Presentation	Rhys Leitch, Architect, Integra Architecture Inc.	6:35-6:55	20 minutes
	Michael Patterson, Landscape Architect, Perry & Associates Landscape Architecture		
Clarification Questions	Panel	6:55-7:05	10 minutes
Urban Designer Comments	Alfonso Tejada	7:05-7:15	10 minutes
Panel Individual Comments, Discussion, Motion, and Vote	Panel	7:15-8:00	45 minutes
Topic	Person	Time	Allotted Time (minutes)
4. Close of Meeting			
Close of Meeting	Kevin Zhang	8:00-8:05	5 minutes



Advisory Design Panel Meeting Agenda

April 14th, 2022, 6:00pm

Committee Room and Online on TEAMS, District Hall 355 West Queens Road

Attendance

Panel Members

Alexis Chicoine, Disabilities Representative

James Blake, P Eng

Joshua Bernsen, AIBC

Rajesh Kumar, AIBC

Nathan Shuttleworth, Development Industry

Representative

Sgt Kevin Bracewell, RCMP

Kevin Zhang, Staff Liaison

Don Aldersley, Building Industry Representative

Jean-Pierre Mahe, AIBC

Kelvin Lit, AIBC

Nancy Paul, BCSLA

Alfonso Tejada, Urban Designer

Emel Nordin, Planner

Presenters

Rhys Leitch, Architect from Integra Architecture Inc.

Michael Patterson, Landscape Architect from Perry & Associates Landscape Architecture