# **Advisory Design Panel Meeting Agenda**



June 8<sup>th</sup>, 2023, 6:00 pm Committee Room, District Hall 355 West Queens Road

Topic		Person	Time	Allotted Time (minutes)			
1.	Panel Welcome & Dinner						
Welcor	me & Dinner	Panel	5:45-6:00	15 minutes			
2.	Administration						
	a) Attendance (see page 2)	Chair	6:00-6:02	2 minutes			
	b) Adoption of Minutes	Chair	6:02-6:05	3 minutes			
	c) Staff Announcements		6:05-6:15	10 minutes			
Topic		Person	Start Time	Allotted Time (minutes)			
3. Project Review							
<ul> <li>Address: 1915-1987 Glenaire Drive &amp; 1974-1990 Belle Isle Place</li> <li>Details: OCP Amendment, Rezoning and Development Permit for 112 Townhouse Units</li> </ul>							

Presentation Set Up	Presentation Team	6:10	5 minutes
Introduction by Staff and Clarification Questions for Staff	Andrew Norton, DNV Planner	6:15	10 minutes
Applicant Team Presentation	Steve Watt, Architect, Integra Architecture Inc	6:25	20 minutes
	And		
	Matt Grey, Landscape Architect, <i>ETA Landscape Architects</i>		
Clarification Questions for Applicant Team	Panel	6:45	5 minutes
Urban Designer Comments	Alfonso Tejada	6:50	10 minutes
Panel Individual Comments, Discussion, Motion, and Vote	Panel	6:55	30 minutes
Applicant Response	Applicant Team	7:25	5 minutes

# **Advisory Design Panel Meeting Agenda**



June 8<sup>th</sup>, 2023, 6:00 pm Committee Room, District Hall 355 West Queens Road

Торіс	Person	Start Time	Allotted Time (minutes)					
3. Project Review								
b) Address: 2131-2171 Old Dollarton Rd, 229-291 Riverside Dr & 2102-2128 Front St Details: Rezoning with Development Permit for a 6-storey mixed-use development with 567 residential units and 8 CRUs								
Presentation Set Up	Presentation Team	7:30	5 minutes					
Introduction by Staff and Clarification Questions for Staff	Andrew Norton, DNV Planner	7:35	10 minutes					
Applicant Team Presentation	Allan Seppanen, Architect, <i>RWA Group</i> <i>Architecture Ltd</i>	7:45	20 minutes					
	And							
	Derek Lee, Landscape Architect, <i>PWL</i> Partnership Landscape Architects Inc							
Clarification Questions for Applicant Team	Panel	8:05	5 minutes					
Urban Designer Comments	Alfonso Tejada	8:10	10 minutes					
Panel Individual Comments, Discussion, Motion, and Vote	Panel	8:20	30 minutes					
Applicant Response	Applicant Team	8:50	5 minutes					
Торіс	Person	Time	Allotted Time (minutes)					
4. Close of Meeting								
Close of Meeting	Kevin Zhang		5 minutes					



## **Advisory Design Panel Meeting Agenda**

June 8<sup>th</sup>, 2023, 6:00 pm Committee Room, District Hall 355 West Queens Road

### Attendance

## Panel Members

Jean-Pierre Mahé, Architect

Kelvin Lit, Architect

Rafael Santa Ana, Architect

Joshua Bernsen, Landscape Architect

Nancy Paul, Landscape Architect

Kevin Zhang, Staff Liaison

Nathan Shuttleworth, *Development Industry Representative* Alexis Chicoine, *Disabilities Representative* Brian Newton, *Visual Arts Representative* Sgt Kevin Bracewell, *RCMP Crime Prevention* 

Alfonso Tejada, Urban Designer

Andrew Norton, DNV Planner

## Presenters

Andrew Norton, DNV Planner