

Advisory Design Panel Meeting Agenda

November 9th, 2023, 6:00pm

Committee Room, District Hall 355 West Queens Road

Topic	Person	Start Time	Allotted Time (minutes)		
1. Panel Welcome & Dinner					
Welcome & Dinner	Panel	5:45	15 minutes		
2. Administration					
a) Open Meeting,Attendance (see page 2)	Chair	6:00	2 minutes		
b) Adoption of Minutes:Meeting of Add Date	Chair	6:02	3 minutes		
c) Staff Announcements		6:05	5 minutes		
Торіс	Person	Start Time	Allotted Time (minutes)		
3. Project Review					
a) Address: 1634 Capilano Rd Details: Proposed OCP amendment, Rezoning and Development Permit					
Presentation Set Up	Presentation Team	6:10	5 minutes		
Introduction by Staff and Clarification Questions for Staff	Tamsin Guppy, DNV Planner	6:15	10 minutes		
Applicant Team Presentation	Byron Chard, <i>Chard</i> Developments	6:25	20 minutes		
	Hugh Cochlin, Architect, <i>Proscenium</i> <i>Architecture and</i> <i>Interiors Inc.</i>				
	And Grant Brumpton, Landscape Architect, PWL Partnership Landscape Architecture Inc.				
Clarification Questions for Applicant Team	Panel	6:45	10 minutes		
Urban Designer Comments	Alfonso Tejada	6:55	10 minutes		
Panel Individual Comments, Discussion, Motion, and Vote	Panel	7:05	30 minutes		
Applicant Response	Applicant Team	7:35	5 minutes		



Advisory Design Panel Meeting Agenda

November 9th, 2023, 6:00pm Committee Room, District Hall 355 West Queens Road

Attendance

Panel Members

Jean-Pierre Mahé, Architect

Kelvin Lit, Architect Nathan Shuttleworth, Development Industry

Representative

Rafael Santa Ana, Architect Alexis Chicoine, *Disabilities Representative*

Brian Newton, Visual Arts Representative

Joshua Bernsen, Landscape Architect Sgt Kevin Bracewell, RCMP Crime Prevention

Nancy Paul, Landscape Architect Alfonso Tejada, Urban Designer

Kevin Zhang, Staff Liaison Afrooz Fallah, Planning Assistant

Presenters

Tamsin Guppy, Development Planner

Topic	Person	Time	Allotted Time (minutes)
4. Close of Meeting			
Close of Meeting	Kevin Zhang		5 minutes