

# **Advisory Design Panel Meeting Agenda**

December 14, 2023, 6:00pm

Committee Room, District Hall 355 West Queens Road

| Topic   | Person | Start Time | Allotted Time (minutes) |
|---|--------|------------|-------------------------|
| 1. Panel Welcome & Dinner                                 |        |            |                         |
| Welcome & Dinner  | Panel  | 5:45       | 15 minutes              |
| 2. Administration   |        |            |                         |
| a) Open Meeting,<br>Attendance (see page 2)               | Chair  | 6:00       | 2 minutes               |
| b) Adoption of Minutes:<br>Meeting of November 9,<br>2023 | Chair  | 6:02       | 3 minutes               |
| c) Staff Announcements                                    |        | 6:05       | 5 minutes               |
| Tonic   | Person | Start Time | Allotted Time (minutes) |

| Торіс             | Person | Start Time Allotted Time (minutes) |
|-------------------|--------|------------------------------------|
| 3. Project Review |        |                                    |

a) Address: Emery Place

Details: Development Permit for Form and Character for a single 66 apartment unit building

| Presentation Set Up  | Presentation Team   | 6:10 | 5 minutes  |
|--|---|------|------------|
| Introduction by Staff and Clarification<br>Questions for Staff | Franki McAdam,<br>DNV Planner   | 6:15 | 10 minutes |
| Applicant Team Presentation                                    | Chris Lee, Applicant,<br><i>Mosaic</i>  | 6:25 | 20 minutes |
|  | Harper Sherman &<br>Bob Worden,<br>Architect, RWA<br>Architecture               |      |            |
|  | Alexa Gonzales & Jasmine Cress, Landscape Architect, ETA Landscape Architecture |      |            |

Document: 6175455



## **Advisory Design Panel Meeting Agenda**

December 14, 2023, 6:00pm

Committee Room, District Hall 355 West Queens Road

| Clarification Questions for Applicant<br>Team              | Panel          | 6:45 | 10 minutes |
|--|----------------|------|------------|
| Urban Designer Comments                                    | Alfonso Tejada | 6:55 | 10 minutes |
| Panel Individual Comments,<br>Discussion, Motion, and Vote | Panel          | 7:05 | 30 minutes |
| Applicant Response   | Applicant Team | 7:35 | 5 minutes  |

| Topic   | Person      | Time | Allotted Time (minutes) |
|---|-------------|------|-------------------------|
| 4. Year in Review and Close of N                              | /leeting    |      |                         |
| General discussion looking back on the year and to next year. | Kevin Zhang | 7:40 | 30 minutes              |

### **Attendance**

#### **Panel Members**

Jean-Pierre Mahé, Architect

Kelvin Lit, Architect Nathan Shuttleworth, Development Industry

Representative

Rafael Santa Ana, Architect Alexis Chicoine, Disabilities Representative

Brian Newton, Visual Arts Representative

Joshua Bernsen, Landscape Architect Sgt Kevin Bracewell, RCMP Crime Prevention

Nancy Paul, Landscape Architect Alfonso Tejada, Urban Designer

Kevin Zhang, Staff Liaison Dennis Wong, Planning Assistant

#### **Presenters**

Franki McAdam, Development Planner

Chris Lee, Applicant, Mosaic; Harper Sherman & Bob Worden, Architect, RWA Architecture; Alexa Gonzales & Jasmine Cress, Landscape Architect, ETA Landscape Architecture

Document: 6175455